Η Pylones Hellas και η CrowdStrike υλοποιούν έργο κυβερνοασφάλειας για τη METRO

By February 29, 2024 Press Releases

Αθήνα, 29 Φεβρουαρίου 2024 – H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου σε Ελλάδα και Κύπρο, ανακοινώνει την ολοκλήρωση σημαντικού project για τη METRO ΑΕΒΕ, με την προμήθεια και εγκατάσταση της λύσης EDR και Next Generation AV της CrowdStrike σε 5.000 endpoints (desktops & servers).

Η εταιρεία CrowdStrike, η οποία αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Pylones Hellas, χαρακτηρίζεται για την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία των υπηρεσιών της. Ως κεντρικό στόχο, έχει την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, με σεβασμό στην προστασία των δεδομένων. Οι λύσεις που προσφέρει η CrowdStrike, έχουν χαρακτηριστικά που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Αρχικά, εξαλείφει την πολυπλοκότητα, απλοποιεί την εγκατάστασή και μειώνει τo λειτουργικό κόστος των οργανισμών. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες BIG DATA κι εκμεταλλευόμενη την τεχνητή νοημοσύνη, παρέχει άμεση ορατότητα στο ΙΤ του πελάτη. Με λίγα λόγια, εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ασφάλειας που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες για την αντιμετώπιση πιθανών παραβιάσεων, παρέχοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα την πρώτη μέρα.

Η συνεργασία για μία πιο ασφαλή επιχειρηματική πραγματικότητα

Η συνεργασία μεταξύ της Pylones Hellas και της CrowdStrike θέτει ισχυρές βάσεις για το μέλλον της κυβερνοασφάλειας. Οι δύο εταιρείες έχουν συνδυάσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον που προστατεύει την επιχείρηση από τις αυξανόμενες κυβερνοαπειλές.

Κατά τη διάρκεια αυτού του αξιόλογου έργου, έχει εγκατασταθεί επιτυχώς στη METRO η λύση της CrowdStrike και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά. Υπάρχει ευκολία στη διαχείριση, ισχυρή υποστήριξη πολλαπλών εκδόσεων λειτουργικών συστημάτων και φυσικά εξασφαλίζεται η κορυφαία ασφάλεια, χωρίς διακοπές για αναβαθμίσεις.

Με περισσότερα από 295 σημεία και 5.000 endpoints, η πρωτοποριακή εφαρμογή EDR και Next Generation AV προσφέρει εξελιγμένη ασφάλεια και προστασία από επιθέσεις οι οποίες πραγματοποιούνται χωρίς την χρήση κακόβουλου λογισμικού ή εκμετάλλευσης ευπαθειών ασφαλείας, προσφέροντας παράλληλα προηγμένες δυνατότητες ανάλυσης των συμβάντων και ικανότητες απόκρισης και αντιμετώπισης των απειλών σε πραγματικό χρόνο.

O Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, Εμμανουήλ Νέτος, δήλωσε σχετικά με την επιτυχημένη αυτή συνεργασία: «Η συνεργασία της Pylones Hellas με τη METRO αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας στην επιχειρηματική πραγματικότητα. Με την πρωτοποριακή λύση της CrowdStrike, διασφαλίζουμε όχι μόνο την προστασία των εταιρικών δεδομένων, αλλά και τη συνεχή λειτουργία της επιχείρησης. Είμαστε υπερήφανοι για την εγκατάσταση της συγκεκριμένης λύσης, καθώς μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέρουμε ένα νέο επίπεδο προστασίας που ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απειλές του ψηφιακού τοπίου».

O Αντώνης Γιαννόπουλος, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης και Πληροφορικής της METRO, σχολίασε σχετικά με τη συνεργασία: «Αξιοποιώντας το πρωτοποριακό EDR της CrowdStrike προστατέψαμε τις υποδομές της εταιρίας μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες και στους προμηθευτές μας. Πρόκειται για ένα σύστημα που προσφέρει μια σύγχρονη προσέγγιση στο ζήτημα της ασφάλειας βασιζόμενο στη μηχανική εκμάθηση και τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης».